A aparut MultiCard Suporter Dinamo!

18 aprilie 2011

Sursa: fcdinamo.ro

Bucuresti, 18 Aprilie 2011. Conferinta de presa la Hotel Howard Johnson. Sala Arizona, cu o poarta de joc la intrare si covor sintetic simuland un teren de fotbal. Pe pereti, imaginile tuturor jucatorilor dinamovisti in tricoul alb-rosu, luptand pentru fiecare minge sau bucurandu-se dupa cele 56 de goluri marcate in acest sezon. Pe monitoare apar imagini cu suporteri dinamovisti, cu Peluza Catalin Hildan, cu galeria “cainilor”, in timp ce jucatorii lupta pana la epuizare la antrenamentele conduse de Ioan Andone. Totul in alb si rosu. Premiera in domeniul marketingului bancar si sportiv, se aude la “Howard”! Personalizare cu imagini ale fotbalistilor preferati, abonament si solutie de acces pe stadion - toate intr-un singur card bancar, oferit de BRD.

Nicolae Badea, Ioan Andone, Gabriel Torje si Liviu Ganea, din partea clubului din Soseaua Stefan cel Mare. Dana Demetrian (Director Executiv), Gheorghe Marinel (Secretar General), Nicolae Ciprian (Director Proiect) din partea BRD- Groupe Societe Generale si Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, Mastercard.

BD-Groupe Societe Generale si clubul de fotbal Dinamo Bucuresti le ofera fanilor echipei bucurestene posibilitatea de a-si personaliza cardurile bancare cu fotografii ale jucatorilor preferati sau cu imagini din viata echipei favorite, prin intermediul unui nou mijloc de plata - cardul MultiCard Suporter, emis sub insemnele MasterCard. Noul card permite atat personalizarea, cat si accesul pe stadion direct cu cardul, datorita integrarii tehnologiei contactless. Aceste evolutii se adauga functionalitatilor unui card contactless, dar si celor binecunoscute ale unui bancar standard (plati la comercianti sau plati de facturi la bancomat, retragere de numerar). Cip-ul cardului poate gestiona cu usurinta fie un abonament la meciurile echipei Dinamo, fie un portofel electronic ce poate contine un bilet de acces pe stadion.


inapoi la lista articolelor