GESTIUNE SPITALE SI CLINICI

Logo KeyHospitalMai mult decat o aplicatie software pentru industria de sanatate, solutia de gestiune pentru spitale si clinici KeyHospital, dezvoltata exclusiv de compania DEC-IT, este sistemul la cheie care rezolva nu doar problema evidentelor consultatiilor si a raportarii catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), ci si managementul pacientilor si istoricului lor medical, control accesul si pontajul personalului medical, gestionarea programarilor pe cabinete si medici.

KeyHospital este un sistem integrat care intampina pacientul de la momentul intrarii in clinica pentru consultatii sau chiar si internare, il insoteste pe parcursul fiecarei proceduri medicale, asigura reflectarea informatiilor sale de sanatate si interventii atat pe cardul propriu pacientului, cat si in evidentele clinicii sau spitalului, si in final, raportarea specifica, atunci cand este cazul, catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS). KeyHospital ofera inclusiv sistemul de incasare a facturilor pacientilor, si astfel un control riguros al operatiilor financiare din cadrul unitatii medicale.

KeyHospital este o solutie flexibila, modulara si customizabila, fiind adecvata atat clinicilor si spitalelor din sistemul de sanatate privat, cat si celui de stat.

Pentru identificarea pacientilor, solutia KeyHospital are la baza carduri cu cip RFID Mifare® care pastreaza inmagazinate in memoria proprie informatiile referitoare atat la persoana pacientului, cat si la istoricul sau medical. Fiind o solutie integrata, KeyHospital foloseste carduri cu aceeasi tehnologie si pentru identificarea personalului medical in sistemul de control acces si pontaj ce face parte din solutia de gestiune pentru clinici si spitale KeyHospital – a se vedea solutia KeyPont de control acces si pontaj dezvoltata de DEC-IT.

Sistemul aplicatiilor software cuprinde o suita de module specifice activitatii medicale, incepand de la aspectele organizarii interne, management al programarilor, monitorizarea pacientilor - atat ca istoric, cat si ca evolutie si planuri de tratamente -, diagnosticare, raportare CNAS, si pana la evidenta facturarilor si incasarilor, pontajul angajatilor si controlul accesului in incinta, si desigur, diverse raportari utile managementului. Securizarea informatiilor la nivel de manipulare a aplicatiei software este realizata prin definirea diverselor tipuri de utilizatori, cu drepturi diferite de vizualizare si operare, al caror acces (login) in aplicatie va fi realizat fie pe baza de parola, fie pe baza de card angajat sau amprenta degetului.

Dezvoltata cu experienta unei echipe de profesionisti, beneficiind de fiecare din avantajele unui sistem modular si totodata complet integrat, solutia KeyHospital raspunde la fiecare dintre problemele operationale ale gestiunii medicale ale unui spital sau clinici, fiind perfect adaptata oricarei structuri sau dimensiuni organizatorice.