Suporterii dinamovisti pot intra cu carduri bancare pe stadion

18 aprilie 2011

Sursa: gsp.ro

Dinamo incearca printr-o lovitura de marketing sa atraga suporterii pe stadion, intrucIt media spectatorilor pe teren propriu in acest sezon este de 4.079 de fani pe meci.

Azi, Nicolae Badea, Ioan Andone, Gabriel Torje si Liviu Ganea au lansat, intr-o conferinta de presa, multicardul suporter BRD.

Utilizatorii acestui card beneficiaza de urmatoarele beneficii:
1. Suporterii pot avea un card de debit personalizat cu poza fotbalistului preferat, a echipei sau o imagine cu galeria "cIinilor".

2. Cei ce detin fotografii personale cu fotbalistii sau cu antrenorii preferati de la Dinamo pot imprima poza pe cartela magnetica.

3. Suporterii pot intra pe stadion cu cardul la meciurile de pe teren propriu ale "cIinilor". Cardurile se poate incarca la casele de bilete ale stadionului din stefan cel Mare sau online cu un singur tichet pentru un meci sau cu un abonament pe intreg sezonul. Accesul in arena se face prin apropierea cartelei magnetice de cititorul de carduri al turnichetilor.

Torje, Ganea, Andone si Badea au primit carduri personalizate. Jucatorii cu imagini cu galeria, iar antrenorul si presedintele "cIinilor" cu echipa.

Mereu am asteptat ca suporterii sa fie linga echipa si ne-am dorit o arena arhiplina. Oricum, numarul celor care vin la stadion nu reflecta numarul sustinatorilor lui Dinamo din toata tara Nicolae Badea presedinte CA Dinamo
inapoi la lista articolelor