Suporterii dinamovisti pot intra cu carduri bancare pe stadion

18 aprilie 2011

Sursa: adevarul.ro

BRD-Groupe Societe Generale si FC Dinamo au lansat MultiCard Suporter, un mijloc de plata care poate fi personalizat cu imagini ale fotbalistilor preferati si care va permite posesorilor accesul pe stadion prin intermediul tehnologiei contactless.

Cipul cardului poate gestiona un abonament pentru tot sezonul sau un portofel electronic care poate contine un bilet de acces pe stadion pentru o singura partida. Presedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, considera ca acest card reprezinta o facilitate pentru suporterii formatiei "alb-rosii": "Fiecare echipa Isi doreste sa Isi aduca suporterii cat mai aproape. Acest proiect este o facilitate in plus pentru ei si ne apropie mai mult de ceea ce inseamna relatia club-suporteri intr-un fotbal civilizat. Urmeaza sa dezvoltam si alte facilitati adiacente acestui card, cum ar fi un program de reduceri de care sa beneficieze posesorii lui".

Jucatorii Gabriel Torje si Liviu Ganea, antrenorul Ioan Andone si presedintele FC Dinamo, Nicolae Badea, au primit cate un card personalizat.


inapoi la lista articolelor