Solepad @ Oradea – 2 iunie 2005

15 iunie 2005

Sursa: eWeek

Singura placa turnanta intre oferta de software si mediul de afaceri

Peste 100 de reprezentanti din partea a aproape 70 de companii din toate domeniile de activitate si ai institutiilor locale au urmarit prezentarile din cadrul conferintei SOLEPAD de la Oradea, in data de 2 iunie a.c.

Evenimentul si-a meritat denumirea, peste trei sferturi din audienta fiind din domenii non-IT, astfel incat companiile care au sustinut prezentari in cadrul SOLEPAD Oradea s-au declarat cu adevarat surprinse de interesul aratat de domeniul de afaceri local ofertei de software si servicii si nu numai.

SOLEPAD Oradea a avut acest succes datorita in special parteneriatului deosebit cu Federatia Patronilor din Bihor, al carei presedinte, Ioan Lucian, este implicat nemijlocit in dezvoltarea mediului de afaceri local in spiritul inovatiei si al informatizarii. In acelasi spirit antreprenorial, primarul Municipiului Oradea, Petru Filip, a parasit prezidiul, dupa cuvantul de deschidere, pentru a urmari, din sala, prezentarile din cursul primei sesiuni.

Cel mai bun exemplu de succes este Infosoft, care a incheiat deja un contract si este in negocieri cu alte patru firme locale, totul pornind de la prezentarea sustinuta de Laviniu Gabor, directorul general al companiei.

Si celelalte prezentari au fost intampinate pozitiv, astfel ca reprezentantii sponsorilor (CG&GC, Brinel, DecIT, Romtelecom) nu prea s-au putut bucura de receptia de la finalul evenimentului, fiind ocupati sa stabilesca noi contacte de afaceri.

De asemenea, in tot cursul evenimentului, participantii au avut posibilitatea de a testa nemijlocit doua servicii B2B oferite de Romtelecom. Chiar daca nu sunt citate, organizatorii au putut remarca faptul ca au fost stabilite o sumedenie de viitoare parteneriate si colaborari pe plan local.

inapoi la lista articolelor